Fodrászaink

Kinga

06 (30) 820 5229

Kinga profilkép

Nem úgy sikerült, ahogy elképzelted? A hajad letört, sárga, foltos lett, vagy nem azt a színt kaptad, amit elképzeltél?

Gyere el hozzám! Óriási tapasztalatom van a mások által elkövetett “haj-balesetek” kapcsán.

A jól ismert SCHWARZKOPF PROFESSIONAL® termékekkel dolgozom, és specialitásaim közé tartozik a női-, férfi styling vágás, ombre-, BALAYAGE festés, világosítás és a melír.

Úgy érzem, hogy a legjobb döntés volt ezen a csodálatos pályán elhelyezkednem, hiszen a mai napig imádom a munkámat, és a vendégeim elégedett mosolya a döntésem helyességét visszaigazolja.

Garantálom, hogy nálam biztos kezekben lesz a hajad! ;)

 

Laci 

06 (30) 506 7003

Laci

 

Az Art Contour csapat legfiatalabb tagja vagyok. Talán éppen életkoromnak köszönhetően az új, izgalmas HAJFESTÉSI TECHNIKÁK és az élénk színek szerelmese vagyok.

Már ifi versenytáncosként a lányok extrém hajkölteményeit „gyártottam”, ekkor sajátítottam el a HAJHOSSZBBÍTÁSI-, HAJFONÁSI-, HAJPÓTLÁSI technikákat, illetve a tartós, és mutatós KONTYOK elkészítését. Majd egy mesterfodrász felfigyelt rám, és a fodrászasszisztenseként dolgoztam évekig. Itt el is dőlt, hogy ez lesz a végzetem! :) 

A fodrász bizonyítványom megszerzését követően az egyik nagy tv csatornához szegődtem dolgozni, így számos celeb és híresség frizurája került ki a kezeim közül a képernyőre.

Eközben ismertem meg Sziszit, az Art Contour vezetőjét, akivel rögtön megtaláltuk a közös hangot, így nem volt kérdés, hogy csatlakozom a csapatához.

Gyere, és engedd meg, hogy a Te professzionális hajművészed is lehessek! :)