Kéz-, és lábápolónk

Reni 

06 (30) 445 8407

 Reni

Esztétikus és tartós műkörmöket szeretnél?

Akkor nem kérdés, hogy nálam a helyed! :)

Kézápolóként és műkörömépítőként mindig nagyon érdekeltek az anyagok, a színek, az egyenletes felületek, az alkotás iránti vágy, amit ebben a csodálatos szakmában sikeresen kamatoztathatok. Elsősorban a napjainkban közkedvelt tartós és pigmentált géllakkok birodalmát kedvelem, de a vendégek végtelen fantáziájának köszönhetően a folyamatos szakmai fejlődésem garantált! :)

Célom, hogy a vendégeim mosollyal az arcukon távozzanak mind a munkám, mind pedig a társaságom miatt, hisz mint egykori vendég tudom, mennyit jelentenek a körmösnél eltöltött órák.

Szeretettel várlak Téged is és köszönöm a megelőlegezett bizalmat!

 

 

Kata 

06 (70) 387 6159

 Kata

Ne takargasd a bőrkeményedéses és repedezett sarkad!!!

Gyere el hozzám egy lábápoló kezelésre, és távozz pihe-puha, ápolt gyönyörű lábakkal!

 

Nagyon fontosnak tartom, hogy ápoljuk "futóműveinket", mert megérdemlik, és mert igényességet is tükröz! És ez a nőkre és a férfiakra is egyaránt vonatkozik! ;)

A pedikűr koronája pedig a lakkozás, amit egyszerűen nem lehet megunni. :)

 

A szépségszakma annyira magába szippantott, hogy más területeken is ki szeretném szolgálni vendégeim igényeit, így szempillaépítéssel is foglalkozom, és az idei évtől pedig egyéb újdonságokra számíthatnak nálam a vendégeim, mint pl. a testmasszázsok, és testkezelői szolgáltatások.

Fontosnak tartom, hogy a kibővült szolgáltatásaim mellett, vendégeim részére igényes környezetet, nyugodt légkört biztosítsak. Arra törekszem, hogy a kezelés végeztével megszépülve, lelkileg feltöltődve, harmóniában léphess ki az Art Contour Szépségszalonból!