Kozmetikusaink

Dóri

06 (30) 255 1977

Dóri

Fő területem a különböző arckezelési módszerek alkalmazása, azon belül kiemelten a BŐRFIATALÍTÁS, a szem alatti KARIKÁK, sötét FOLTOK és ÖDÉMÁK ELTÜNTETÉSE, továbbá a gyors és szakszerű GYANTÁZÁSSAL történő szőreltávolítás, továbbá csecsemő, gyermek és felnőtt részére egyaránt elérhető szolgáltatásom a FÜLBELÖVÉS is.

Elektrokozmetikusként számos speciális gépet használok a Rosa Graf kiemelkedő minőségű hatóanyagainak és szérumainak a bőr mélyebb rétegeibe történő bejuttatására, ezáltal elérve a feszesebb, ápolt, üde, és oxigénnel feltöltött arcbőrt.

A hagyományos kozmetikai kezelések, úgymint arctisztítás, problémás tini kezelések, arcmasszázs, szemöldökfestés, igazítás épp úgy megtalálhatóak a szolgáltatásaim között, mint az innovatív kezelésnek számító, különböző arc lifting, anti-aging, age-care, illetve az elektrokozmetika nagyon sikeres bőrmegújító, struktúrajavító és kollagén indukciós kezelései. 

Nagy figyelmet fordítok a piacon megjelenő új arckezelési eljárások elsajátítására, hiszen így tudom a környéken a legszakszerűbb szolgáltatásokat nyújtani az Art Contour vendégei számára kortól és nemtől függetlenül.

Sok szeretettel várom meglévő és leendő vendégeimet egyaránt egy nyugodt, relaxáló kezelésre, amely során a bőr hatóanyagokkal, a lélek pedig nyugalommal töltődik fel.

 

Melinda

06 (70) 501 5475

Meli

Az Art Contour Szépségszalonban SMINKTETOVÁLÓKÉNT dolgozom.

2011-ben kezdem el szépségipari tevékenységemet. Mivel különleges és mély elköteleződést érzek a szakmám iránt és abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy boldogságot érzek munka közben, feltöltődök általa és ezért mindig is vágyat éreztem, hogy folyamatosan fejlesszem képességeimet és tehetségemet, próbára tegyem kreativitásomat és tágítsam a határaimat. Rövid idő után felismertem, hogy erős a hitem imádott szépségipari szakmám iránt.

Küldetésem, hogy megismertessem a nőkkel a szépészeti beavatkozások által nyújtott kiemelkedő előnyöket. Precizitásom, odafigyelésem, szakmám iránti elköteleződésem maximális.

Első Magyar Minősített Szépségipari Szakemberek egyesületének tagja vagyok, amellyel a Minősített Szépségipari Szakemberek országos jegyzékében szerepelek, ezzel minőséget és garanciát vállalva minden általam elkészített munkámra! 

 

Sziszi

06 (30) 220 2400

Sisi

SMINKMESTERKÉNT, SMINKTETOVÁLÓ szakemberként, ELEKTROKOZMETIKUSKÉNT, SZEMPILLA STYLIST-ként és OKTATÓKÉNT évekig a belvárosban dolgoztam, majd üzletvezetőként 2021 őszén csatlakoztam az Art Contour csapatához.

Szaktudásom szépségipari bajnokságokon is megmérettettem, ennek köszönhetően több, mint 20 alkalommal álltam a dobogón, és ezeken kívül számos különdíj tulajdonosa lettem. Lépést tartok a legújabb trendekkel, sminktetoválói-, kozmetikai eljárásokkal, a legnagyobb szaktudású mesterekkel állok folyamatos kapcsolatban.

Eddigi munkásságom újságokban, kisfilmekben, bemutatókon, esküvői albumokban, divatfotókon, tanulóim versenyeken elért sikeres eredményeiben köszön vissza.

Ha két szóval jellemezni kellene munkásságom, az a szakértelem és a lelkiismeretesség lenne. Legfőbb törekvésem, hogy a rám bízott feladatot minőségi szaktudással, professzionális anyagok felhasználása mellett a legtökéletesebben végrehajtsam. Számomra csakis a 100% az elég jó, hiszen a vendégeim arcáról van szó. Éppen ezért célom az arc természetes, esztétikus harmóniájának megteremtése, hogy a vendégeim elégedetten, és csodás hangulatban távozzanak!

Nem csak az összes szaktudásomat, hanem a szívemet is beleteszem minden egyes munkámba. Gyere, és szépülj Te is velem! :)