Skip to main content

Szépségszakértők / Elérhetőségek

ART CONTOUR BEAUTY EXPERTS

Vörös-Zámbó Szilvia

06 (30) 220 2400
az Art Contour Beauty Experts Szépségszalon vezetője

A 2007-ben megalapított Art Contour Beauty Experts Szépségszalon vezetőjeként 2021-ben nagyobb volumenű arculati átalakítást hajtottam végre, mely csodálatos eredményeként egy letisztult, modern, és mégis színes, egyedi szalonvilág tárul eléd, amely friss, lendületes, folyamatos továbbképzésekkel bővített, professzionális szaktudással rendelkező szakembergárdával teremt lehetőséget arra, hogy mindig elégedetten, és csodás hangulatban távozz az Art Contour Beauty Experts Szépségszalonból.

SMINKMESTERKÉNT, SMINKTETOVÁLÓ szakemberként, ELEKTROKOZMETIKUSKÉNT, SPECIÁLIS ARC-, és TESTKEZELŐKÉNT, SZEMPILLA STYLIST-ként és OKTATÓKÉNT évekig a belvárosban dolgoztam. Szaktudásomnak köszönhetően több, mint 20 alkalommal álltam a szépségipari bajnokságok dobogóin, illetve számos különdíj tulajdonosa lettem. Eddigi munkásságom újságokban, kisfilmekben, bemutatókon, esküvői albumokban, divatfotókon, tanulóim versenyeken elért sikeres eredményeiben köszön vissza.

Időt és energiát nem sajnálva, lépést tartok a legújabb innovációs trendekkel, sminktetoválói-, kozmetikai eljárásokkal, továbbá a legnagyobb szaktudású mesterekkel állok folyamatos kapcsolatban.

Ha két szóval jellemezni kellene munkásságom, az a szakértelem és a lelkiismeretesség lenne. Legfőbb törekvésem, hogy a rám bízott feladatot minőségi szaktudással, professzionális anyagok felhasználása mellett a legtökéletesebben végrehajtsam.
Számomra csakis a 100% az elég jó, hiszen a vendégeim arcáról van szó. Éppen ezért célom az arc természetes, esztétikus harmóniájának megteremtése, hogy a vendégeim elégedetten, és csodás hangulatban távozzanak!

Dóri

06 (30) 255 1977
elektrokozmetikus szempilla stylist, sminkes, anti-aging specialista

Fő területem a különböző arckezelési módszerek alkalmazása, azon belül kiemelten a BŐRFIATALÍTÁS, a szem alatti KARIKÁK, sötét FOLTOK és ÖDÉMÁK ELTÜNTETÉSE, továbbá a gyors és szakszerű GYANTÁZÁSSAL történő szőreltávolítás, továbbá csecsemő, gyermek és felnőtt részére egyaránt elérhető szolgáltatásom a FÜLBELÖVÉS is.

Elektrokozmetikusként számos speciális gépet használok a Rosa Graf kiemelkedő minőségű hatóanyagainak és szérumainak a bőr mélyebb rétegeibe történő bejuttatására, ezáltal elérve a feszesebb, ápolt, üde, és oxigénnel feltöltött arcbőrt.

A hagyományos kozmetikai kezelések, úgymint arctisztítás, problémás tini kezelések, arcmasszázs, szemöldökfestés, igazítás épp úgy megtalálhatóak a szolgáltatásaim között, mint az innovatív kezelésnek számító, különböző ARC LIFTING, ANTI-AGING, AGE-CARE, illetve az elektrokozmetika nagyon sikeres bőrmegújító, struktúrajavító és KOLLAGÉN indukciós kezelései.

Nagy figyelmet fordítok a piacon megjelenő új arckezelési eljárások elsajátítására, hiszen így tudom a környéken a legszakszerűbb szolgáltatásokat nyújtani az Art Contour Beauty Experts vendégei számára kortól és nemtől függetlenül.

Sok szeretettel várom meglévő és leendő vendégeimet egyaránt egy nyugodt, relaxáló kezelésre, amely során a bőr hatóanyagokkal, a lélek pedig nyugalommal töltődik fel.

Melinda

06 (20) 348 1510
sminktetováló specialista, szempilla stylist, speciális testkezelő

Az Art Contour Beauty Experts Szépségszalonban SMINKTETOVÁLÓKÉNT dolgozom.

2011-ben kezdem el szépségipari tevékenységemet. Mivel különleges és mély elköteleződést érzek a szakmám iránt és abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy boldogságot érzek munka közben, feltöltődök általa és ezért mindig is vágyat éreztem, hogy folyamatosan fejlesszem képességeimet és tehetségemet, próbára tegyem kreativitásomat és tágítsam a határaimat. Rövid idő után felismertem, hogy erős a hitem imádott szépségipari szakmám iránt.

Küldetésem, hogy megismertessem a nőkkel a szépészeti beavatkozások által nyújtott kiemelkedő előnyöket. Precizitásom, odafigyelésem, szakmám iránti elköteleződésem maximális.

Első Magyar Minősített Szépségipari Szakemberek egyesületének tagja vagyok, amellyel a Minősített Szépségipari Szakemberek országos jegyzékében szerepelek, ezzel minőséget és garanciát vállalva minden általam elkészített munkámra!

Kinga

06 (30) 820 5229
fodrász, hajszerkezet javító szakember

Nem úgy sikerült, ahogy elképzelted? A hajad letört, sárga, foltos lett, vagy nem azt a színt kaptad, amit elképzeltél?
Gyere el hozzám! Óriási tapasztalatom van a mások által elkövetett “haj-balesetek” kapcsán.

A jól ismert SCHWARZKOPF PROFESSIONAL® termékekkel dolgozom, és specialitásaim közé tartozik a női-, férfi styling vágás, ombre-, BALAYAGE festés, világosítás és a melír.

Úgy érzem, hogy a legjobb döntés volt ezen a csodálatos pályán elhelyezkednem, hiszen a mai napig imádom a munkámat, és a vendégeim elégedett mosolya a döntésem helyességét visszaigazolja.

Garantálom, hogy nálam biztos kezekben lesz a hajad! ;)

Reni 

06 (30) 445 8407
kézápoló-manikűrös, műkörömépítő, hajfonó szakember

Esztétikus és tartós műkörmöket szeretnél?

Akkor nem kérdés, hogy nálam a helyed! :)

Kézápolóként és műkörömépítőként mindig nagyon érdekeltek az anyagok, a színek, az egyenletes felületek, az alkotás iránti vágy, amit ebben a csodálatos szakmában sikeresen kamatoztathatok. Elsősorban a napjainkban közkedvelt tartós és pigmentált gél lakkok birodalmát kedvelem, de a vendégek végtelen fantáziájának köszönhetően a folyamatos szakmai fejlődésem garantált! :)

Emellett nagy szerelem a hajfonatok készítése, jöhet egy letisztult klasszikus hajfonat csak úgy, mint egy extravagáns, színes hajpótlással készült party haj! ;)

Célom, hogy a vendégeim mosollyal az arcukon távozzanak mind a munkám, mind pedig a társaságom miatt, hisz mint egykori vendég tudom, mennyit jelentenek a szépségszalonban eltöltött órák.

Szeretettel várlak Téged is és köszönöm a megelőlegezett bizalmat!

Kata 

06 (70) 387 6159
lábápoló, pedikűrös, speciális testkezelő, masszőr

Nagyon fontosnak tartom az ízléses és ápolt megjelenést, mert az igényességet tükrözi! És ez a nőkre és a férfiakra is egyaránt vonatkozik! ;)
A pedikűr koronája pedig a gél-lakkozás, amit egyszerűen nem lehet megunni. :)

A vendégeim igényeinek eleget téve a szépségszakma széles spektrumát kínálom, így pedikűrrel, testmasszázsokkal, és testkezelői szolgáltatásokkal is foglalkozom.

Fontosnak tartom, hogy a kibővült szolgáltatásaim mellett, vendégeim részére igényes környezetet, nyugodt légkört biztosítsak.

Arra törekszem, hogy a kezelés végeztével megszépülve, lelkileg feltöltődve, harmóniában léphess ki az Art Contour Beauty Experts Szépségszalonból!

Nikolett

06 (30) 314 0645
fodrász, hajszerkezet javító szakember

Versegi Nikolett vagyok, és Női-Férfi-Gyermek fodrászként 13 éve foglalkozok a hajak szépítésével. Imádom a szakmámat, azon belül is kedvencem a női rövid hajvágás és a teljes fazon és hajszín változtatások mindenféle hajhosszon.

Szeretem keverni a színárnyalatokat, hogy ne legyen mesterkélt színhatása a frizurának, hanem legyen természetes a megjelenése és egyedi. Ezt Mindenki bőr és színtípusához választom ki, és ajánlom, mivel egy jól megválasztott frizura teljesen megváltoztatja a külsőt, a Nőknek különösen fontos a megjelenés, azt tapasztalom, hogy önbizalom teljesen, mosolygósan, újult energiával telve távoznak a Vendégeim minden alkalommal. Itt a szalonban Revlonnal és az olasz Milkshake Wonder és Simply Zen vegán termékcsaládjával dolgozom.

Specialitásom még a haj és fejbőrkezelések vegán ampullákkal, mert tapasztalataim szerint nagyon sok Nőnek szüksége van rá. Hasznos tippjeimmel és hajkezeléseimmel megszűntethetők a hajproblémák.

Várok minden kedves régi és új Vendéget szeretettel az Art Contour Beauty Experts Szalonban!

Niki

06 (30) 607 4939
fodrász, hajhosszabbító szakember

A közel 17 éves szakmai múltamnak köszönhetően rengeteg civil és celeb fordul meg a kezeim alatt, ez részben köszönhető a szakmám iránti rajongásomnak és alázatomnak. Ezt bizonyítja az is, hogy jelenleg időt és energiát nem sajnálva, az Art Countor Szépségszalon mellett a TV2 beauty csapatát is erősítem.

Mai napig azt vallom, hogy egy tökéletes frizura nemcsak az önbizalomra, hanem a kisugárzásra is pozitív hatással van, ami a mai külsőséges világban az elsődleges prioritások között szerepel. Részben ezért is a különböző, izgalmas HAJFESTÉSI TECHNIKÁK és a HAJHOSSZBBÍTÁSI-, HAJPÓTLÁSI technikák szerelmese vagyok.

Gyere, és engedd meg, hogy a Te professzionális hajművészed is lehessek! :)

Csilla

06 (30) 963 2244
fodrász, szempilla stylist

Kedves leendő Vendégem!

Egy szakmailag TAPASZTALT, FIATALOS FODRÁSZKÉNT mutatkozom be Neked. A fodrász képesítésemet 2009-ben, Debrecenben szereztem meg, azóta pedig főként Budapesten és kicsit külföldön is dolgoztam (és éltem), így az ANGOL nyelvű vendégeket is szívesen fogadom. A munkámra való igényesség, a precízitás mindig is fontos volt számomra. Amikor frizurát készítek, nagy hangsúlyt fektetek a vizualizációra, hogy az a vendég fejformájához, személyiségéhez és az aktuális trendekhez illeszkedjen. Emellett szeretek folyamatosan fejlődni és új technikákat elsajátítani.

2022-ben elvégeztem a SZEMPILLA ÉPÍTŐI képzést is, hogy még szélesebb körben tudjak a szépülésben segíteni. A stílus, elegancia és megbízhatóság azok az alapok, amelyekre mindig törekszem.

Célom, hogy minden vendég elégedetten távozzon, és boldogan visszatérjen hozzám.

Szóval, ha szeretnéd jól érezni magad, miközben még szebbé válsz, várlak szeretettel az Art Contour-ban!


© Minden jog fenntartva!

Hol találsz meg bennünket?


06 (30) 220 2400
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
1182 Budapest, Királyhágó út 73.